Bilreklame – Delvis indpakning

Bliv set i trafikken!
Med en bilreklame er der rigtig mange potentielle kunder, som lægger mærke til dig, og mulighederne er uendelige, når der skal reklameres på 4 hjul. Få et iøjnefaldende logo, smarte dekorationsstriber eller hvad med en QR kode, så medierne spiller optimalt sammen?
Bilreklamen er en form for ”klistermærke” lavet af bilfolie. Reklamen kan placeres overalt på bilen eller traileren, også hen over fx bildøren. Uanset hvor vil foliet følge bilens profil.

Hvornår skal jeg vælge en bilreklame?
Bilreklamen er det oplagte valg, set i forhold til en helindpakning, hvis du ved, at budskabet skal skiftes ofte. Det er let at udskifte reklamen, og det kan gøres relativt hurtigt.
Kan du få øje på fordelene?

  • Bilreklamen drukner ikke i informationsstrømmen som fx en annonce.
  • Bilreklamen har en lang levetid og modstår regn og slud.
  • Bilreklamen bliver set af mange, og du bestemmer hvor.
  • Bilreklamen er en billig investering set i forhold til den store eksponering.

Hos Fahlén Skilte rådgiver vi naturligvis omkring den bedste løsning, så din virksomhed opnår den optimale synlighed. Via vores illustrationsprogram laver vi et designudkast, så du kan se nøjagtigt, hvordan reklamen kommer til at se ud, og vi har et godt grundlag at arbejde ud fra.
Skal din bil pakkes ind i guld og glimmer? Skal den have blå prikker eller være pink? Læs mere om helindpakning af din bil.
Kontakt Fahlén Skilte og hør mere om mulighederne